Kedves Szülők! December hónapban a következő közérdekű információkat osztom meg Önökkel


 • A hónap keddi, szerdai és csütörtöki napjain 13.00 órától dolgoznak tehetségműhelyeink az érintett gyermekekkel.
 • December 5-6-án érkezik óvodáinkba a jó, öreg Mikulás. A Mikulás ajándékain kívül az óvó nénik - mindkét épületünkben - bábjátékukkal is megajándékozzák gyermekközösséget, ill. az ovi-váró program keretében az intézményünk iránt érdeklődő szülőket és gyermekeiket.
 • 5-én a Varázsceruzák műhelycsoport látogat el a Petrits Mézeskalács Múzeumba.
 • 5-én, 17.00 órától a Piac Placcon a rendőr-dolgozók gyermekeinek adja elő a Perczel M. úti óvoda pedagógus báb-és drámacsoportja Mikulás mesejátékát.
 • 10-én 17.00 órától a NAV-székházban a NAV- dolgozók gyermekeinek adja elő a Perczel M. úti óvoda pedagógus báb-és drámacsoportja Mikulás mesejátékát. Szintén ezen a délutánon 17.50 órától az „Élő Szeretet Embertársainknak” ünnepi műsorban lép fel a nevelők kórusa „Karácsonyi dallamok” címmel.
 • 11-én a Kékcinegéknek lesz kutyaterápiás foglalkozás.
 • 12-én a Mini-Manó csoport látogat el a Petrits Mézeskalács Múzeumba.
 • 13-án a Csurgó együttes karácsonyi koncertjén vesz részt intézményünk „Apraja-Nagyja” a Babits Mihály Kulturális Központ színháztermében. Vendégművész: Gryllus Vilmos.
 • December 13-án lesz a játék- és ruhabörze is 13-16.30 óráig. Várunk minden kedves érdeklődőt.
 • 18-19-én gyermekkarácsonyi rendezvényünket tartjuk óvodáinkban, melyet az óvónői kórusok előadása is színesít. Külön öröm, hogy a Perczel M. úti székhelyintézményben a Csoda-Tappancs csoport betlehemi játékát csodálhatják meg a gyermekcsoportok 19-én délelőtt 11.00 órától, délután 16.00 órától pedig a csoport szülői közössége. A Kertvárosi óvodában a meghitt betlehemi játékot most a Füstifecskék adják elő az óvoda gyermekei és dolgozói számára 19-én délelőtt. 20-án, 16.30 órakor délután pedig a szülői szíveket gyönyörködtetik meg előadásukkal.
 • 18-án a Tengelicéknek lesz kutyaterápiás foglalkozás.
 • December 18-án 17.30 órától kezdődik felnőtt karácsonyi rendezvényünk. Kérjük, ezen a napon, aki teheti, 16.30 óráig vigye haza gyermekét, hogy minden dolgozónk rá tudjon készülni az ünnepre, vendégeink és nyugdíjasaink fogadására.
 • Intézményünk december 27-28 között zárva tart. 2019. 01. 02-án ügyeleti ellátást biztosítunk a Kertvárosi óvodánkban. Kérem, szíveskedjenek 2018. 12. 14-ig gyermekeik elhelyezésére vonatkozó igényeiket írásban, a szokásos csoportos listákon jelezni.  Békés, örömteli karácsonyi ünnepeket és boldogságban, egészségben gazdag, új esztendőt kívánok intézményünk dolgozói közössége nevében is! • Üdvözlettel: Hollendusné Bíró Anett intézményvezető

  Szekszárd, 2018. 12. 06.

  TISZTELT SZÜLŐK!

   

  TÉRÍTÉSI DÍJ BEFIZETÉSI IDŐPONTOK

  2018-2019. tanév I. félévére a következők:

   

  Szeptember

  26-27 (szerda – csütörtök)

  Október

  24 – 25 (szerda – csütörtök)

  November

  28 – 29 (szerda – csütörtök)

  December

  12 – 13 (szerda – csütörtök)

   

  A térítési díj befizetésének napján szedjük be a néptánc díját is.

  A néptánc díjat az óvodatitkárunknál, Nagy-Palkovics Erikánál lehet befizetni.

  A befizetés ideje: 7,3016,30 óráig lehet befizetni!

   

  A befizetés helye: Perczel Mór u. 2. - Gazdasági irodában

  Schatz Jánosné Franciskánál.

  Szekszárd, 2018. szeptember 05.

  Hollendusné Bíró Anett

  Óvodavezető

     Kedves Szülők és Nagyszülők!

  Szeptember 1-től új nevelési év kezdődött az intézményünkben.

  Az elmúlt évekhez hasonlóan az idén is folytatjuk a szelektív hulladékgyűjtést. Óvodánk középső kis udvarában található az a három tároló, melyekben a különböző anyagokat gyűjtjük.

  A kék kukába kerülnek a kötegelt újságpapírok, kartonok, a sárga színűbe az összetaposott PET palackok, a rózsaszínűbe pedig a használt, szűretlen étolaj. (Fontos, hogy vizes, mosogatószeres olaj ne kerüljön bele!!!)

  Kérjük, hogy az otthon összegyűjtött hulladékokat gyermekeikkel, unokáikkal közösen helyezzék a megfelelő tárolóba! Ezzel a mintaadással jelentős mértékben támogatják környezettudatos nevelésünket!

  A műanyag kupakokat szintén gyűjtjük, melyeket a Zöld fal alatti kosárba helyezhetnek.

  További együttműködésünk reményében és környezetünk védelmében köszönöm segítségüket:

  Az óvoda dolgozói nevében: Csirkéné Vass Szilvia (környezeti nevelő)

  Szekszárd,2018-09-08