Kedves Szülők! A következő információkat osztom meg Önökkel a februári, báli forgatagban…


 • 2-án, szombaton lehetőség nyílott a „Beszélgetések a családról” Négy évszak Waldorf-Pedagógiai Alapítvány Védőháló a családokért programja EFOP-1.2.1- 15-2016-00980 keretén belül egy szakmai napon való részvételre, mely az iskolatípusok, oktatási módszerek témával foglalkozott több neves előadó által. A szórólapokat erről minden csoporthoz, s a főbejárathoz is kiraktam, eljuttattam.
 • 5-én szülői értekezletet tart 16.30 órakor a Mákvirág csoport, majd 16.45 órakor a Mini-manók csoport.
 • 8-án a Csoda-Tappancs csoport a Gyermekkönyvtárba látogat. Ezen a napon az óvodavezető mesterpedagógusi minősítési eljárása zajlik a Perczel M. úti óvodában.
 • 11-én lesz a gyerekfarsang mulatság a Perczel M. úti óvodában délelőtti szervezésben, melyre várjuk a kedves szülőket, nagyszülőket. Kivéve Hangya-boy csoportot, mert Ők most kissé „kifogytak a bólyból…”, így Ők a jövő hétfőn mulatoznak, mikor felgyógyulnak és visszatérnek az óvodába.
 • 12-én a „Csodabogár” műhely kirándul a Dunapartra.
 • 12-én 10.30 órakor jön a Kék Nefelejcs és Németh Eszter intézményünkbe a szociális munka ellátása kapcsán bemutatkozásra.
 • 12-én 16.30 órától a „Csinnadratta” műhely nevelői tartanak szülői értekezletet a Perczel M. úti óvoda műhelyszobájában az érintett szülőknek.
 • 13-án 9.00 órára Simon Andrea, a Dienes iskola igazgatója látogat el intézményünkbe iskolai beíratással kapcsolatos beszélgetésre.
 • Szintén 13-án 10.00 órakor Palánkon lesz a Szekszárdi Kertbarát Kör kezdeményezésére „Óvodai udvarszépítő” programja, melyen a helyettesekkel képviselem az intézményt.
 • 13-án szintén 16.30 órától a „Varázsceruzák” műhely nevelői tartanak szülői értekezletet a Perczel M. úti óvoda műhelyszobájában az érintett szülőknek.
 • 14-én Győrbe a Radó Tibor Egységes Módszertani Intézetébe látogatunk néhány kollégával, szakemberrel és várhatóan fenntartói képviselettel az autizmus spektrum zavarral élők speciális módszertanának megfigyelésére, tanulmányozására.
 • 14-én, 15.00 órától a Babits Kulturális Központban a Háry János Mesefesztivállal kapcsolatos megbeszélés lesz, melyen az óvodavezető- helyettes képviseli az intézményünket
 • 15-én a Baka István Általános Iskola aulájában mulatozik a Kertvárosi óvoda apraja, s nagyja 16.00 é s 18.00 óra között a gyermekfarsangon, melyre várjuk a kedves szülőket, nagyszülőket.
 • 18-án, hétfőn 8.00 órától iskolakészültségi vizsgálat lesz a Perczelben.
 • 18-án, hétfőn 14.30 órától a tombolatárgyak csomagolása veszi kezdetét, melyre várjuk a kedves szülőket is a Perczel M. úti óvodánk tornaszobájába.
 • 18-től szakmai gyakorlatukat végző dajkák dolgoznak a Gézengúzok és a Hangya-boy csoportokban két hétig.
 • 19-én 16.30 órakor a „Mocorgók” műhely nevelői tartanak szülői értekezletet a Perczel M. úti óvoda műhelyszobájában az érintett szülőknek.
 • 20-án, szerdán lesz a Kertvárosi óvodában 8.00 órától az iskolakészültségi vizsgálat.
 • 21-én a Liszt Ferenc Zeneiskola koncertjén vesznek részt a gyerekek két felvonásban a Perczel M. úti óvodánk tornaszobájában. Az elsőn, 9.30 órától a Perczel M. úti óvoda csoportjai élvezhetik a zenét, míg 10.15 órától a Kertvárosi óvoda gyermekei csodálhatják meg a muzsikaszót. A hangszerjátékot különlegessége, hogy egykori óvodásaink adják a koncertet a jelenlegi ovisainak.
 • 20-21-én térítési díjbefizetés van. Kérem, a néptánc foglakozások díját is szíveskedjenek ezeken a napokon rendezni.
 • 23-án lesz 19.00 órától kezdődik Babits Kulturális Központ rendezvény termében a szülők-nevelők bálja, melyre várjuk a kedves szülőket baráti társaságaikkal együtt minél nagyobb számban.
 • 25-én lesz az ovi-váró farsangunk a Perczel M. úti óvodában 10.00 – 11.00 óra között, melyre várjuk az intézményünk iránt érdeklődő kedves családokat, leendő óvodásainkat.


 • Várjuk a Kedves Szülőket rendezvényeinkre, melyekhez jó szórakozást kívánok!

  Üdvözlettel: Hollendusné Bíró Anett intézményvezető

  Szekszárd, 2019. 02. 10.
  TISZTELT SZÜLŐK!

   

  TÉRÍTÉSI DÍJ BEFIZETÉSI IDŐPONTOK

  2018-2019. tanév II. félévére a következők:

   

  Január

  23-24 (szerda – csütörtök)

  Február

  20 – 21 (szerda – csütörtök)

  Március

  27 – 28 (szerda – csütörtök)

  Április

  24 – 25 (szerda – csütörtök)

  Május

  29 – 30(szerda – csütörtök)

  Június

  12 – 13 (szerda – csütörtök)

  Augusztus

  28 – 29 (szerda – csütörtök)

   

  A térítési díj befizetésének napján szedjük be a néptánc díját is.

  A néptánc díjat az óvodatitkárunknál, Nagy-Palkovics Erikánál lehet befizetni.

  A befizetés ideje: 7,3016,30 óráig lehet befizetni!

   

  A befizetés helye: Perczel Mór u. 2. - Gazdasági irodában

  Schatz Jánosné Franciskánál.

  Szekszárd, 2019. január 17.

  Hollendusné Bíró Anett

  Óvodavezető

     Kedves Szülők és Nagyszülők!

  Szeptember 1-től új nevelési év kezdődött az intézményünkben.

  Az elmúlt évekhez hasonlóan az idén is folytatjuk a szelektív hulladékgyűjtést. Óvodánk középső kis udvarában található az a három tároló, melyekben a különböző anyagokat gyűjtjük.

  A kék kukába kerülnek a kötegelt újságpapírok, kartonok, a sárga színűbe az összetaposott PET palackok, a rózsaszínűbe pedig a használt, szűretlen étolaj. (Fontos, hogy vizes, mosogatószeres olaj ne kerüljön bele!!!)

  Kérjük, hogy az otthon összegyűjtött hulladékokat gyermekeikkel, unokáikkal közösen helyezzék a megfelelő tárolóba! Ezzel a mintaadással jelentős mértékben támogatják környezettudatos nevelésünket!

  A műanyag kupakokat szintén gyűjtjük, melyeket a Zöld fal alatti kosárba helyezhetnek.

  További együttműködésünk reményében és környezetünk védelmében köszönöm segítségüket:

  Az óvoda dolgozói nevében: Csirkéné Vass Szilvia (környezeti nevelő)

  Szekszárd,2018-09-08